PITSID JA SATSID

Reeglina ma parandamist, kohendamist ja figuurile kohandamist vajavaid rõivaid ei osta, sest neid ümber õmmelda mulle ei meeldi. Aga erandid ju ainult kinnitavad reegleid.
Alguse sai kõik rohelistest saabastest, mis mulle ühes poekeses just oma värvusega silma jäid ja muidugi ka minu omaks said. Olemasoleva jakiga (ja eriti jaki voodriga) oli sobivus samuti suurepärane. Aga midagi tahtsin veel.

Järgmisel päeval ostsingi (32 sendi eest ) täiesti tavalise rohelise topi. Varrukatel oleva ja mulle mittesobiva kirja lõikasin lihtsalt välja ja asendasin pitsiga. Topikese esiosa kaunistasin kroogitud pitsi ja tülliga. Sellised satsid on ju praegu moes ka.

Tööga jäin rahule ja kui ma nüüd just reeglit ei muuda, siis mõne sarnase erandi teen teinekordki.

18 thoughts on “PITSID JA SATSID”

  1. Olen mitu korda Sinu blogi vaadanud..imestanud ja ahhetanud..kuidas küll üks inimene suudab niiii palju ilusaid, põnevaid ja uudseid asju nikerda…Tundub, et pühendad käsitööle iga vaba hetke. Tubli! 🙂

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga