Mõnikord tahaks heale sõbrale või armsamale midagi kinkida. Südamest. Midagi väikest, ilusat ja magusat. Alati võib ju poest sellise asja osta, aga ise tehes paneme ju killukese hingesoojust ja armastust ka kingitusse. Selline üllatus toob sära sõbra silmadesse ja südamesse ning rõõm on vastastikune.
Ise tehtud ja kaunistatud šokolaadisüdamed on just sellised pisikesed üllatused, mis teevad suu magusaks ja tuju heaks ning neid võib kinkida nii sõbrapäevaks kui sünnipäevaks.
Maiuste tegemiseks on vaja:
* silikoonist šokolaadi- või jääkuubikuvormi (südamekujulist)
* valget šokolaadi
* suhkrukaunistusi ja -pärleid
* väikeseid komme (Skittles)
* potti vee kuumutamiseks ja kaussi šokolaadi sulatamiseks
Valmistamine
1. Tükeldage šokolaad kaussi, mis toetub veenõu äärele (et veeaur välja ei tõuseks).
2. Kuumutage vesi (mida peaks potis olema nii palju, et see ei ulatuks kausini).
3. Asetage šokolaadikauss veenõule ning laske šokolaadil aeglaselt sulada.
4. Valage sulanud šokolaad silikoonvormi.
5. Kaunistage iga vormis olev šokolaadisüda pealt suhkrupärlite ja -kaunistuste ning kommidega ning asetage vorm jahedasse.
Kui šokolaad on tahkunud, võtke südamed vormidest välja ning sättige kommialusele. Võite iga südame eraldi tsellofaankilesse pakkida, et pisike minimaius meelepärasel moel kallile inimesele kinkida.
Armastusega tehtud ja kaunistatud maiustused on magusast magusamad!
SÜDAMLIKKU, MAGUSAT JA ARMSAT SÕBRAPÄEVA!
Lisa kommentaar